© Cooking etc. |
Βράζουμε τα φασόλια σε αλατισμένο νερό για 30'-40' λεπτά (ή μέχρι να μαλακώσουν), τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν λιγάκι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το σκόρδο, την πιπεριά και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα τα φασόλια με τα λαχανικά, προσθέτουμε το λάδι και το ξύδι και αλατοπιπερώνουμε. |
Υλικά για 4 άτομα:
1 φλ. μαυρομάτικα φασόλια
1 κρεμμύδι 1 πράσο μικρό 1 πιπεριά φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο 2/3 φλ. μαϊντανός 5 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. ξύδι αλάτι-πιπέρι |
Πολύ νόστιμη θα πρέπει να είναι! Και τι ωραία χρώματα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ'ευχαριστώ! Είναι πολύ νόστιμη και εύκολη! να τη δοκιμάσεις!
ΑπάντησηΔιαγραφή